سالمونلا یک خطر بزرگ میکربی در خوراک حیوان است. سالمونلا می تواند برای مدت طولانی
در طیف گسترده ای از مواد ادامه یابد.
باکتری سالمونلا معمولا با مسمومیت غذایی در کشورهای سراسر جهان همراه است.
این باکتری قابل انتقال از حیوان و انسان میباشد بنابراین باید توجه عمده ای به این موضوع باشد که قبل از دسترسی انسان به این محصولات اقداماتی در جهت از بین بردن این باکتری فراهم شود.
عفونت سالمونلا و گسترش آن در هر نقطه از تولید مرغ می تواند رخ دهد. اقدامات کنترل باید در هر نقطه از تولید گوشت مرغ و تخم مرغ اجرا شود..
سالمونلا را می توان با استراتژی های ترکیبی موفقیت آمیز کنترل کرد.
یک سری از خوراک به صورت طبیعی دارای این باکتری میباشدو قبل از اینکه وارد چرخه پخت و تولید شوند حاوی این میکروب میباشد.کشتن سالمونلا
ممکن است شامل پردازش حرارتی یا افزودن مواد شیمیایی باشد.
شرکت آسیاب ماشین ایرانیان دارای دستگاه هایی با تکنولوژی بالا میباشد که طی مرحله ای با بالا بردن دما در زمان محدود باعث از بین بردن ساختار این باکتری میشود.
این شرکت دارای دستگاه های سوپر پخت و پیشرفته ای میباشد که با این فرآیند کمک میکند
تا بتوانند محصولی عاری از هرگونه باکتری تولید شود.